HDM | Voor vloeren, wanden, plafonds en outdoor producten.

HDM heeft een breed assortiment producten voor de bekleding van wanden, plafonds en vloeren, zowel binnen als buiten. Op basis van MDF of HDF, hout, SPC vinyl -, PVC - en laminaat. U vindt HDM producten o.a. in bouwmarkten en speciaalzaken in Nederland, België en Frankrijk.
Sinds 1989 ontwikkelt HDM producten voor de professionele en doe-het-zelf markt. In de ontwikkeling staan innovatie en hoge kwaliteitseisen centraal. Daarnaast voorzien we in een eenvoudige verwerking, een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en een breed assortiment.
HDM producten kunnen ook online besteld worden bij diverse webshops. Zo zijn uw producten snel tot bij u aan de voordeur geleverd in Nederland en België. Professionele klanten klik hier.
HDM wand- en plafondpanelen

Wand- en plafondpanelen

Met HDM wand- en plafondpanelen plaatst u heel eenvoudig een perfect afgewerkte wand of plafond. Elk paneel heeft een toplaag van duurzame en afwasbare decorfolie en is dus gemakkelijk te onderhouden. Voor de juiste afwerking van uw wand of plafond is bijpassend lijstwerk beschikbaar. 
Voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens bieden we de Avanti Aqua, Avanti Pro 12, SPC vinyl (Aqua Click Tiles) en PVC waterproof panelen aan. Deze speciaal ontwikkelde panelen zijn vochtbestendig of watervast en bieden een prachtig alternatief voor tegel- en stucwerken.

HDM vloeren

Vloeren

HDM biedt een breed assortiment laminaat-, houten-, PVC-, en SPC vinylvloeren. De laminaatvloeren zijn gemakkelijk te leggen en uitgevoerd in natuurlijke houttinten met of zonder embossing.
De massieve eikenhouten 'Character Floor' vloeren zijn een natuurproduct. Robuust en vol karakter. Ze zijn kant-en-klaar afgewerkt in diverse kleuren olie of lak maar ook onbehandeld beschikbaar.
De SPC vinyl vloeren Aqua StepAqua Click Tiles, Aqua-Step XL en Vinyluxe zijn een perfecte oplossing in vochtige ruimtes zoals het toilet, de keuken of badkamer.


Outdoor panelen

Het Outdoorassortiment van HDM bestaat uit weerbestendige kunststof gevelbekleding en PVC carportpanelen.
Met Outdoor gevelbekleding geeft u de gevel van uw huis of tuinhuis de uitstraling die u wenst. De duurzame en milieuvriendelijke kunststof boeidelen zijn te gebruiken voor een breed scala aan buitentoepassingen. Voor de afwerking van wand en plafonds buiten, is het Carport paneel ontwikkeld. Tot slot biedt het sterke, lichte PVC dakgoot- en regenpijpsysteem een klassieke uitstraling aan uw huis of tuinhuis.

  • Image title
  • Image title
  • Image title
  • Image title
  • Image title

Dealerlocator

Laden
Laden