SLAAPKAMER

Een goede nachtrust bepaalt hoe u zich door de dag voelt. Daarom is het belangrijk om optimaal te kunnen slapen zodat u geen klachten ervaart wanneer u wakker wordt. De inrichting van uw slaapkamer stimuleert een goede nachtrust en zorgt ervoor dat u met een prettig gevoel onder de dons kruipt. Ga dus voor een slaapkamer die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

slaapkamer

Belangrijk bij de keuze voor een paneel/ vloer bij een slaapkamer? 

Denk er op voorhand grondig over na hoe de inrichting van uw slaapkamer eruit zal zien. Welk bed kiest u? Waar komen alle meubelen te staan? Welke vloer is het meest geschikt voor uw slaapkamer? Welke wandpanelen kiest u? Geeft u graag een gezellige touch aan uw slapkamer met ingebouwde spotjes in het plafond?

Zowel voor vloer als wand- en plafondpanelen beschikken wij over tal van mogelijkheden. Zo kan u kiezen voor een houten vloer, laminaatvloer of waterbestendige pvc- of vinylvloer. Ook onze wand- en plafondpanelen zijn er in verschillende decors. Van houten platen tot MDF panelen en pvc of vinyl bekleding.

Nieuwe of bestaande slaapkamer aanpassen?

Een nieuw huis bouwen, brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. U kan tenslotte alle kamers van a tot z helemaal zelf inrichten naar uw eigen smaak. Laat u inspireren door de vloeren, wanden en plafonds van HDM en steek uw woning zo in een stijlvol én kwalitatief jasje.

Welke stijl kiest u voor uw slaapkamer?

Elke persoon is anders, dus ook smaken verschillen. Hierdoor krijgt elke slaapkamer een ander uniek karakter en uitstraling. De variatie op het vlak van vloeren, meubels en muurbekleding bepalen mee de stijl van de slaapkamer. Gaat u bijvoorbeeld voor een slaapkamer in een modern decor of kiest u liever voor een traditioneel design? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker wanneer u opteert voor een vloer, wand of plafond van HDM.

Redenen om voor een HDM vloer, wand of plafond te kiezen?

Elke nacht brengt u door in uw slaapkamer, dat is dus een groot deel van uw leven. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de ruimte praktisch en gezellig is ingericht. Kiest u voor een vloer, wand of plafond van HDM dan voldoet u ongetwijfeld aan deze voorwaarden. Ontdek de talloze voordelen:


Makkelijke plaatsing/vervanging 

De vloeren, wanden en plafonds van HDM zijn eenvoudig zelf te monteren. Dankzij het kliksysteem is het plaatsen van de panelen ontzettend makkelijk. Het enige wat u moet doen, is de planken op de juiste plek aan elkaar vast te klikken. De MDF wanden en plafonds worden eenvoudig geplaatst met clips (alle Avanti panelen) of nagels of nieten (Pan O' quick reeksen). PVC en SPC panelen en tegels worden verlijmd aan de ondergrond. PVC panelen kunnen ook met nagels of nieten bevestigd worden.

Heeft uw slaapkamer lastige hoekjes? Dat is geen probleem. Dankzij handige hulpmiddelen kan u namelijk ook in de meest lastige hoekjes het materiaal perfect neerleggen. U hoeft hier geen vakman voor in te schakelen en waardoor u een hoop geld bespaart.


Minimaal geluid 

Komt u soms laat thuis van het werk? Of moet u ’s nachts wel eens uit uw bed voor en toiletbezoek? In beide gevallen maakt u ongetwijfeld uw huisgenoten liever niet wakker. De oplossing om u muisstil voort te bewegen is een vloer van HDM. Deze vloeren hebben namelijk een minimaal contactgeluid doordat het geluid van uw voetstappen door het laminaat geabsorbeerd wordt. 
SPC vinyl en PVC vloeren hebben geluiddempende eigenschappen en houden daarnaast je voeten lekker warm.

Dat is zeker het geval als u voor een goede ondervloer kiest. Een goede ondervloer heeft een belangrijke functie op het gebied van geluiddemping. Daarnaast zorgt een goede ondervloer ook voor een stabiele basis voor het laminaat.


Onderhoud

Met een HDM vloer, wand of plafond beperkt u schoonmaken tot een minimum. De planken zijn namelijk onderhoudsarm dankzij het ondoordringbare kunststof oppervlak. U hoeft dit materiaal niet in te lakken, in te oliën of grondig schoon te maken. Een schoonmaakbeurt met een stofzuiger en een dweil volstaat al. Op die manier houdt u het materiaal in goede conditie en krijgt het vuil geen kans om zich op te stapelen.


Anti-allergisch

Benauwdheid, een loopneus of rode ogen? Niets is zo vervelend als een allergische reactie. Veel voorkomende allergieën zijn die voor huisstofmijt en huisdieren. Wist u dat de voer de beste plek is om dat soort reacties te voorkomen? Door te kiezen voor een HDM vloer met een ondoordringbare kunststof toplaag, kiest u voor een vloer waar het stof en de haren van huisdieren niet in vast komen te zitten. Bovendien is de vloer eenvoudig schoon en stofvrij te maken met stofvangende doekjes, stofzuigen of vochtig dweilen.LANGE LEVENSDUUR

De slaapkamer is een ruimte die u dagelijks meerdere malen gebruikt. Zo loopt u over de vloer, valt er wel eens iets op de grond of schuurt er bijvoorbeeld een stoel over de planken. Als u een HDM vloer hebt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Laminaat is namelijk ontzettend slijtvast en heeft daardoor een lange levensduur. U kan probleemloos gebruik maken van de vloer en genieten van de duurzaamheid.


Uniek design

In ons assortiment vindt u heel wat verschillende varianten. Zo hebt u een ruime keuze aan kleuren, structuren en designs. U kan bijvoorbeeld voor panelen met betonlook , houtlook, panelen met een visgraatpatroon of voor tegellook kiezen.

Tegenwoordig zijn onze vloeren zo geëvolueerd dat u ze haast niet kan onderscheiden van de echte natuurlijke producten. Inclusief alle voordelen die laminaat, PCV en SPC vinyl hebben. Win-win dus!


Combinatie met vloerverwarming is mogelijk

Een zalig warme vloer wanneer u uit bed veert, wordt dagelijkse kost dankzij vloerverwarming. De laminaat, PVC en SPC vloeren van HDM zijn compatibel met vloerverwarming.


Relatief goedkoop

Enerzijds ligt de prijs van een HDM vloer, wand of plafond een stuk lager dan bijvoorbeeld een echte houten vloer of wand. Anderzijds bespaart u heel wat arbeidskosten doordat u de panelen zelf kan plaatsen.

HEEFT U INTERESSE?

Staat er een woonkamerrenovatie op de planning of bent u een nieuw huis aan het bouwen. Neem dan zeker een kijkje in ons ruime assortiment vloeren of snuffel eens tussen onze wand- en plafondpanelen.
Heeft u nood aan meer informatie of advies. Contacteer ons en wij helpen u graag verder!