OVER ONS
hdm

HDM - de organisatie

HDM ontwikkelt en distribueert decoratieve hout, PVC en SPC producten voor doe-het-zelvers en de professionele markt. In de ontwikkeling van onze producten staan innovatie en hoge kwaliteitseisen centraal. Voor de eindgebruiker vertalen die eigenschappen zich in eenvoudige verwerking, een uitstekende prijs/waardeverhouding en een breed productassortiment.

HDM NV is sinds 1989 gevestigd in het Belgische Peer en levert vanuit een magazijn van 18.000 m² producten in West-Europa. Onze producten vinden hun weg naar de consument via retailkanalen, variërend van DHZ-bouwmarkten tot gespecialiseerde woonwinkelketens, webshops en onafhankelijke winkelbedrijven.

HDM wonen - uw partner in interieurafwerking 

Wilt u onze producten van dichtbij ontdekken? Bezoek dan onze 1000 m² grote showroom! U vindt er niet alleen de kwalitatieve producten van HDM voor vloer, wand en plafond, maar ook stijlvolle keukens, sanitair, decoratie, meubels en domotica. 

Neemt u het interieur van een project onder handen, staat er een renovatieopdracht op de planning of ontwikkelt u een nieuwbouw project? Met enthousiasme zet het team van HDM Wonen de schouders onder de interieurafwerking van uw project. HDM wonen biedt u daarbij een totaalconcept: producten van plafond tot vloer en alles daartussen in combinatie met advies en begeleiding. Met oog voor detail en binnen de afgesproken tijd ontzorgen wij u volledig.