KEUKEN

De keuken wordt dagelijks verschillende keren gebruikt. Om te genieten van een uitgebreide maaltijd, een snelle kop koffie of om nog eens in de koelkast te neuzen of er iets lekkers is bijgekomen. Kortom, de keuken is een centraal punt in uw woning en is dus best praktisch en comfortabel ingericht. Zowel de ondergrond, als uw wand- en plafondpanelen spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom kiest u best voor een kwalitatief en duurzaam exemplaar. Zo vertoeft u steeds veilig in de keuken, ook wanneer u knoeit met een drankje of tijdens het koken. Bovendien bepalen uw vloer, wand en plafond de look en feel van uw interieur.

Bent u op zoek naar een veilige en mooie vloer? Dan is zijn de vloeren van HDM een goede optie. Zo kunnen ze gebruikt worden in elke woonruimte, waaronder de keuken. Ook de wand- en plafondpanelen van HDM kunnen tegen een stootje en zijn dus ideaal voor in de keuken. Ontdek hier wat de voordelen zijn van de vloeren, wanden en plafonds van HDM!

Bestaande keuken renoveren of plaatst u een nieuwe?

Bent u van plan een oude woning te renoveren of plaatst u een volledig nieuwe keuken in een bestaand of nieuw huis? In beide gevallen is een doordachte vloerkeuze aangeraden. Het is de basis van uw nieuwe keuken en ook uw wand- en plafondpanelen worden hierop afgesteld.

Het assortiment van HDM is erg uitgebreid en biedt heel wat uiteenlopende decoren kleurtinten. Hierdoor vindt u ongetwijfeld een vloer, wand of plafond in een uniek karakter dat past bij uw wensen en verwachtingen. Ook ons aanbod aan materialen is uitgebreid. Zo kan u kiezen voor een paneel uit MDF, PVC, SPC vinyl, hout of laminaat.

De stijl van uw keuken

Uw keuken op basis van de allernieuwste trend, of ligt uw hart bij een traditioneel design? Onze verschillende vloer-, wand- en plafondpanelen zijn terug te vinden in zowel modern als landelijk decor. Uiteraard kan u zelf mix-and-matchen naar uw eigen smaak.

Zo kan u kiezen voor tegellook, betonlook, houtlook of een vloer of wand met visgraatpatroon en matcht u uw vloer, wand of plafond uitstekend met de stijl van uw keuken.


Een sterke HDM vloer, wand of plafond in uw keuken

Een keuken moet vooral praktisch zijn. Een ongelukje tijdens het koken of inschenken van drinken is namelijk snel gebeurd. Een vloer en een wand die tegen een stootje kunenn en duurzaam zijn, is daarom ongetwijfeld een must. Bovendien is veiligheid topprioriteit. Precies om die redenen zijn de vloeren en wanden van HDM de beste keuze.


keuken


Makkelijke plaatsing/vervanging 

De vloeren, wanden en plafonds van HDM zelf monteren gaat gemakkelijk en snel. Dankzij het handige kliksysteem moet u de panelen alleen maar aan elkaar vast te klikken. Meer weten? Lees dan onze blog en leg laminaat zoals een professional! 
De MDF wanden en plafonds worden eenvoudig geplaatst met clips (alle Avanti panelen) of nagels of nieten (Pan O' quick reeksen). PVC en SPC panelen en tegels worden verlijmd aan de ondergrond.


Minimaal geluid

Een nachtelijke snack of een glas water in de keuken gaan halen, doet u uit uiteraard het liefst in stilte zonder uw huisgenoten wakker te maken. De vloeren van HDM zijn geluidsabsorberend en brengen hierdoor minimaal contactgeluidmet zich mee. Met name de PVC en SPC vloeren zijn geluiddempend.

Minimaal contactgeluid kan u ook verkrijgen door een laminaatvloer in combinatie met een goede ondervloer aan te leggen. Een goede ondervloer zorgt voor de dempende werking van het geluid. Bovendien zorgt een dergelijke ondervloer ervoor dat het vocht vanuit de grond geen toegang heeft tot het laminaat. Tevens zorgt een goede ondervloer voor een stabiele basis voor het laminaat. De ondervloer is bij een laminaatvloer in een keuken dan ook van groot belang.


Onderhoud

Uren schoonmaken is niemands favoriete hobby. Kiest u voor een vloer, wand of plafond van HDM dan zit u ieder geval goed. Zo zijn de panelen onderhoudsarm: de vloer stofzuigen en vochtig dweilen is al voldoende en met een vochtige doek over je wandpanelen gaan, klaart de klus.

Knoeit u per ongeluk toch wat water of drinken? Dep dit dan best zo snel mogelijk droog. Laminaat mag niet behandeld worden met olie of was (zoals bij een houten vloer wel het geval is). Het kunststof oppervlak is volledig gesloten en behoeft geen onderhoud.


Anti-allergisch

Bent u allergisch voor huisstofmijt of huisdieren? Dan vermijdt u het liefst irriterende reacties. Wist u dat de vloer de beste plaats is om te beginnen met het voorkomen van allergische reacties? Door te kiezen voor een vloer met een ondoordringbare kunststof toplaag, opteert u voor een vloer waar het stof en de haren van huisdieren niet in vast komen te zitten. Bovendien zijn de vloeren van HDM eenvoudig schoon te maken. 


Lange levensduur

Het (ver)bouwen van een nieuwe keuken is een investering op lange termijn. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een vloer, wand of plafond met een lange levensduur. Gaat u voor laminaat, PVC of SPC vinyl dan is dat alvast een zekerheid. Zo zijn de panelen zeer slijtvast. Dat betekent dat het product lang in goede staat blijft, dat eventuele beschadigingen nauwelijks te zien zijn en dat de vloer simpelweg niet snel slijt.


Vochtbestendig

Een laminaatvloer van HDM: het oppervlak is volledig gesloten en de naden zijn waterafstotend. Hierdoor is de vloer vochtbestendig en is het geen probleem wanneer er vloeistof op geknoeid wordt. Let wel op dat er niet langdurig water op de vloer komt te staan. Dat beschadigt namelijk wel de laminaatvloer.

Opteert u liever voor een vloer die 100% waterproof is? Bekijk dan onze collectie PVC en SPC vinyl vloeren. Deze vloeren zijn volledig bestand tegen water en kunnen niet alleen in de keuken, maar ook in de badkamer geplaatst worden. 


Combinatie met vloerverwarming is mogelijk 

Lekker warme voeten tijdens koude wintermaanden? Dat is mogelijk dankzij vloerverwarming! De HDM vloeren zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Lees onze blog en ontdek de beste match met uw vloerverwarming.  


Unieke look 

Vaak is het een moeilijke keuze tussen een houtvloer, betonvloer of tegelvloer en liggen de prijzen hiervan vrij hoog. Gelukkige is het tegenwoordig mogelijk om deze vloeren, maar ook wanden en plafonds in dit decor perfect na te bootsen. Zo ziet u bijvoorbeeld het verschil bijna niet meer tussen een echte houten vloer of wand en een laminaat of SPC vloer of MDF wand of plafond met houtdecor. Een unieke look creëren die mooi aansluit op de rest van de keuken en volledig voldoet aan uw wensen, was hierdoor nog nooit zo gemakkelijk.  


Relatief goedkoop 

In vergelijking met andere vloeren, wanden en plafonds zijn de materialen van HDM relatief goedkoop. Enerzijds komt dit door de lage aankoopprijs en anderzijds doordat u de panelen eenvoudig zelf kan leggen.  

Heeft u interesse in een HDM vloer, wand of plafond voor uw keuken? 

Bent u overtuigd van onze HDM vloeren, wanden en plafonds voor in uw keuken? Neem dan een kijkje in ons assortiment en koop de gewenste panelen voordelig aan. Is er iets niet duidelijk of heeft u advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons team staat voor u klaar!