HDM EN KRC GENK UPGRADEN HUN PARTNERSHIP

Aqua-Step nieuwe mouwsponsor tot en met seizoen 2024 - 2025


Na een succesvolle samenwerking in de eerste seizoenshelft waardeert HDM haar partnership op naar shirtsponsoring. Het Limburgs bedrijf, gevestigd te Peer, zet na nog geen half jaar partnership dus reeds een volgende stap op vlak van sportmarketing in samenwerking met KRC Genk. Het merk ‘Aqua-Step’ zal vanaf de terugronde op beide mouwen van het shirt te zien zijn. HDM investeerde onlangs zo’n 10 miljoen euro in dit eigen productmerk dat een SPC (Stone Polymer Composite) oplossing voor wand-, vloer- en gevelbekleding naar de markt brengt. Ruim twee weken geleden rolden de eerste panelen van de productieband in Peer.

“We zijn erg blij dat een Limburgs bedrijf met internationale ambities kiest voor onze club om haar merk Aqua-Step in de markt te zetten. HDM gelooft rotsvast in sportsponsoring. We kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking succesvol verder te zetten.”, zegt Stephan Poelmans, Strategic Partnership Manager KRC Genk.

Ann Schepers (CFO HDM): “Sinds de eerste SPC-platen twee weken geleden van de band gerold zijn, kon er geen beter moment zijn om onze sponsoring verder uit te breiden. Als eerste SPC-producent in West-Europa biedt het partnership met KRC Genk een unieke kans om Aqua-Step als merknaam te versterken.”
--------------------------------------------------------------------------------------------
Over HDM
HDM N.V. produceert en distribueert vernieuwende en circulaire oplossingen voor binnen- en buitenafwerking. HDM is sinds 1989 gevestigd in het Belgische Peer en levert vanuit een magazijn van 18.000 m² producten in West-Europa. Als eerste in West-Europa gaat HDM het relatief nieuwe plaatmateriaal SPC, Stone Polymer Composite, produceren onder de merknaam Aqua-Step.  De eigenschappen 100% watervast, duurzaam, circulair, eenvoudige en snelle montage maken de Aqua-Step producten uitermate interessant voor vloeren, wanden en gevelbekleding.

Contactpersoon HDM
Corinne Angenent, Marketing Manager N.V. HDM
corinne.angenent@hdm.be / +31 6 51549170
 
Contactpersoon KRC Genk
Davy Vanhaen, Commercieel Directeur KRC Genk
Davy.vanhaen@krcgenk.be / 0490 428 896