Verkoopbegeleiding

Totaaloplossing voor een bouwproces zonder zorgen

Professioneel advies en begeleiding voor huizenkopers

Inspiratieshowroom

Sinds 1989 levert HDM vanuit Peer producten voor de afwerking van de woning aan houthandels en bouwmarkten in o.a. de Benelux en Frankrijk. De afgelopen jaren zijn de activiteiten uitgebreid met de begeleiding van bouwprojecten van partner Earth & Eternity. In onze inspiratie showroom is de totale woninginrichting onder één dak te vinden. Ons ervaren verkooppersoneel neemt uw klant mee en adviseert afhankelijk van de wensen en het budget.

 

Het adviseren van kopers in alle facetten van het bouwproces van hun nieuwe huis vinden wij het mooiste vak wat er is. Toch is het bij sommige organisaties nog een “ondergeschoven kindje”. Naar de toekomst toe wordt er meer van u verwacht dan alleen het bouwen of verkopen van een goede woning, de klant wenst meegenomen te worden in het hele proces. Wij bieden met HDM Wonen de totaaloplossing voor een bouwproces zonder zorgen en tevreden klanten.

Keukens

Topkwaliteit van het Duitse merk Kuhlmann, zowel standaard als maatwerk in vele stijlen van modern tot rustiek.

Sanitair

Een ruime keuze aan sanitair en tegels met vele merken zoals Grohe, Hansgrohe, Sanibell, Geberit, Paffoni, Riho.

Afwerking

Een uitgebreid assortiment voor de afwerking van vloeren, wanden en plafonds voor droge en natte ruimtes. Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Dutchbone en Zuiver

Om het helemaal af te maken kan uw klant desgewenst ook voor de stoffering van de woning en woonaccessoires van Dutch Bone en Zuiver bij ons terecht.

Dutchbone

Domotica

Met het domotica systeem van Qbus kan voor automatisering in de woning gekozen worden.

Qbus

Digitaal woningdossier

Eén persoonlijk woningdossier waar de koper alle informatie over de woning kan vinden. Een online dossier dat altijd beschikbaar is, bestaande uit onder meer aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen. Hier kunnen afspraken gepland worden, keuzes gemaakt, er kan digitaal ondertekend en met de contactpersonen gecommuniceerd worden.

Zijn er aankomende deadlines of evenementen? Dan wordt er automatisch een bericht gestuurd. De tijd van eindeloos mailcontact en allerlei verschillende mappen op de harde schijf is voorbij.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze service. Neem voor een afspraak contact op met Jurgen Vrolix: +(32) 11 61 01 25