Cinewall®

HDM ontwikkelde de perfecte oplossing voor alle flatscreens én de bijbehorende apparatuur: Cinewall®.

Cinewall® is een voorzetwand, inclusief tv-steun, waarmee u kabels volledig wegwerkt. De wand is eenvoudig te monteren en past, door de ruime keuze aan decors, in ieder interieur. Cinewall® is eenvoudig in hoogte en breedte aan te passen.

Voor randapparatuur zoals gameconsoles of decoders is er een bijpassende kast of plank beschikbaar.

Fit-Fix®

Het Fit-fix®-montagesysteem heeft een gepatenteerde sluitstrip die het paneel op zijn plaats houdt tijdens de montage. Daardoor kan één persoon de wand of het plafond plaatsen zonder hulpmiddelen. Na het in elkaar klikken van de panelen zijn beide handen vrij voor het bevestigen van de clips.

HDM wand- en plafondpanelen (oa. Avanti-reeks) uitgevoerd met het Fit-fix® montagesysteem monteer je tot maar liefst 50% sneller.

Bijkomend voordeel is dat de sluitstrip de voeg ook in de lengte afdicht en daarmee vocht tegenhoudt.

 

S-profiel®

Het S-Profiel®, of voluit Security Direct Lock-profiel, is een uitvinding van HDM. Met innovatieve micro-freestechnieken frezen we ‘om de hoek’ om zo een weerhaak te vormen.

Het S-profiel is vormsluitend en wordt zowel aan de boven- als onderzijde van de tand vergrendeld. Zo blijven de vloerpanelen optimaal bij elkaar.

Doordat de verbinding vrij is van spanning kan je de laminaatvloer makkelijk en zonder gereedschap leggen.

 

Laminopax®

Een andere innovatie van HDM is de Laminopax® honingraatstructuur. Deze structuur aan de onderzijde van laminaatpanelen zorgt voor een geluidsdemping tot wel -10 db. Het waarneembare contactgeluid vermindert zo tot 50%. Het spreekt voor zich dat dit een aanzienlijke verbetering van het loop- en wooncomfort met zich meebrengt.

Tijdens het productieproces worden wel 4600 raten per m² op de achterkant van de laminaatdelen aangebracht. Deze celletjes reflecteren het contactgeluid totdat het uitsterft, met een flinke geluidsdemping tot gevolg.

 

Elesgo® laminaat

Elesgo® is een wereldwijd gepatenteerd systeem voor de productie van hoogwaardig laminaat. Deze oppervlaktetechnologie wijkt af van alle overige technologieën in de markt. Tijdens het high-tech fabricageproces hardt het laminaatmateriaal van binnenuit, net als in een microgolfoven. De vloer krijgt zo een extreem duurzaam oppervlak. Kleine veranderingen in het proces en de receptuur zorgen voor een toplaag met passende eigenschappen voor een groot aantal toepassingen.

Elesgo® laminaten hebben een 100% gesloten oppervlak. Daardoor is de toplaag volledig watervast en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is bovendien flexibel tot radius 1, zeer krasbestendig, antistatisch en buitengewoon slijtvast. Daardoor is het geschikt voor vele toepassingen. De decors zijn leverbaar in allerlei afwerkingen: van supermat tot hoogglans, met of zonder structuur.

Het Elesgo® oppervlak wordt volgens een gecontroleerd en milieuvriendelijk proces tot stand gebracht, zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

 

dealerlocator

Op zoek naar een dealer bij u in de buurt?

Vind hem hiernaast!

of bestel online

Liever snel online shoppen?

Check hieronder onze premium online dealers!