HDM NV

HDM is producent en distributeur van decoratieve hout, PVC en SPC producten voor doe-het-zelvers en de professionele markt. In de ontwikkeling van onze producten staan innovatie en hoge kwaliteitseisen centraal. Voor de eindgebruiker vertalen die eigenschappen zich in eenvoudige verwerking, een uitstekende prijs/waardeverhouding en een breed productassortiment. HDM NV is sinds 1989 gevestigd in het Belgische Peer en distribueert vanuit een magazijn van 18.000 m2 producten in West-Europa. De meeste van onze producten vinden hun weg naar de consument via retailkanalen, variërend van DHZ-bouwmarkten tot gespecialiseerde woonwinkelketens en onafhankelijke winkelbedrijven.

 

Duurzaam ondernemen

HDM verwerkt natuurlijke materialen en voelt zich daarom verantwoordelijk voor het behoud en verantwoord beheer van de natuur. De wand- en plafondpanelen en veel vloeren van HDM hebben het PEFC keurmerk. Dit keurmerk (Programme for the Endorsment of Forest Certification) garandeert dat voor de panelen van HDM uitsluitend van PEFC gecertificeerd hout gebruik wordt gemaakt.

De emissie van formaldehyde in alle MDF of HDF basisplaten voldoet aan klasse E1-bepalingen.

Groene energie

In maart 2011 heeft HDM een kleine 6.000 m2 zonnepanelen laten installeren op het dak van het magazijn in Peer. Een investering van meer dan 2 miljoen euro. De panelen brengen samen genoeg energie op voor ruim 200 huishoudens.

 

dealerlocator

Op zoek naar een dealer bij u in de buurt?

Vind hem hiernaast!

of bestel online

Liever snel online shoppen?

Check hieronder onze premium online dealers!