HDM NV

Sinds 1959 ontwikkelt HDM decoratieve houtproducten voor doe-het-zelvers en de professionele markt. In de ontwikkeling van onze producten staan innovatie en hoge kwaliteitseisen centraal. Voor de eindgebruiker vertalen die eigenschappen zich in eenvoudige verwerking, een uitstekende prijs/waardeverhouding en een breed productassortiment. HDM NV is gevestigd in het Belgische Peer en is logistiek en commercieel verantwoordelijk voor de Benelux, Frankrijk, UK en Spanje. De meeste van onze producten vinden hun weg naar de consument via retailkanalen, variërend van DHZ-bouwmarkten tot gespecialiseerde woonwinkelketens en onafhankelijke winkelbedrijven.

 

Duurzaam ondernemen

HDM verwerkt natuurlijke materialen en voelt zich daarom verantwoordelijk voor het behoud en verantwoord beheer van de natuur. Het afval dat ontstaat tijdens het productieproces van onze panelen gebruiken we voor het genereren van nieuwe energie. Overige afvalstoffen verzamelen en recycleren we. De verontreiniging van de lucht beperken we ook tot een minimum beperkt door het gebruik van moderne filtermethodes tijdens het productieproces.

De emissie van formaldehyde in alle MDF of HDF basisplaten voldoet aan klasse E1-bepalingen. De wand- en plafondpanelen van HDM hebben het PEFC keurmerk. Dit keurmerk (Programme for the Endorsment of Forest Certification) garandeert dat voor de panelen van HDM uitsluitend van PEFC gecertificeerd hout gebruik wordt gemaakt.

Groene energie

In maart 2011 heeft HDM een kleine 6.000 m2 zonnepanelen laten installeren op het dak van het magazijn in Peer. Een investering van meer dan 2 miljoen euro. De panelen brengen samen genoeg energie op voor ruim 200 huishoudens.

 

Handelsmerken

HDM heeft verschillende handelsmerken - Registered Trademarks - in bezit. Dit zowel op afgewerkte producten als op bepaalde productaspecten.

Meer informatie kan u op onze handelsmerken pagina terugvinden.

 

dealerlocator

Op zoek naar een dealer bij u in de buurt?

Vind hem hiernaast!

of bestel online

Liever snel online shoppen?

Check hieronder onze premium online dealers!