Vloeren

Laminaat, hout, pvc en spc vinylvloeren

HDM heeft een groot assortiment vloeren. Gaat u voor een gemakkelijke laminaatvloer, een karakteristieke houten vloer of één van onze watervaste opties? Kijk hieronder naar de passende oplossing voor u.

Laminaatvloeren

Sfeervolle laminaatvloeren die gemakkelijk te leggen zijn door de klikverbinding. Voor alle "droge" ruimtes in huis in vele decors, in diverse diktes en breedtes.

Watervaste vloeren

Watervaste vloeren op basis van SPC vinyl en PVC die in alle ruimtes in huis gelegd kunnen worden, dus ook de badkamer. Door de geringe dikte ideaal voor renovaties.

Houten vloeren

Character floor lamelparket heeft een toplaag van rustiek eikenhout. Met een V-groef aan twee zijden en voor uw gemak, kant-en-klaar afgewerkt met olie of lak.

Ondervloeren

Bij het zwevend leggen van een vloer is de keuze van een ondervloer belangrijk voor een goed eindresultaat. Het is de basis waarop uw nieuwe laminaat-, PVC-, SPC vinyl- of parketvloer komt te liggen.

Plinten

Bij het zwevend leggen moet er altijd ruimte rondom open gelaten worden voor het werken van de vloer. Voor het mooi afwerken van deze opening zijn er bijpassende plinten beschikbaar.

Nieuw in het HDM assortiment

De Aqua Click Tiles zijn SPC vinyl tegels die zowel op de wand als de vloer geplaatst kunnen worden. Door de geringe dikte zijn ze ideaal bij renovaties, waar ze in veel gevallen over de bestaande vloer of wand heen geplaatst kunnen worden, maar ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor nieuwbouw. De tegels kunnen met een stanleymes op maat gesneden worden. En zo is de vloer en de wand in een mum van tijd stof en geluidsvrij geplaatst.

Bekijk Aqua Click Tiles

Vloeren
Vloeren
Vloeren
Vloeren
Laden
Laden