Vinyluxe

Watervast en makkelijk te leggen

Vinyluxe vloeren hebben een basis van SPC vinyl. Kenmerk van deze vloeren is dat ze volledig waterdicht zijn, geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in het onderhoud.

Vinyluxe vloeren

SPC vinylvloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in huis. Ze zijn watervast en, dankzij de massieve SPC kern, heel sterk. De verzegelde hightech toplaag geeft bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. De fijne bedrukking van de decoratielaag zorgt voor prachtige natuurgetrouwe decors.

Bekijk Vinyluxe

Vinyluxe Plank

De warme houtdecors van de Vinyluxe Plank zien en voelen natuurlijk door de diepe embossing in het oppervlak. Met het kliksysteem wordt deze vloer gemakkelijk gelegd, zwevend met ondervloer of verlijmd op de ondergrond.

Vinyluxe Herringbone

De Vinyluxe Herringbone zijn visgraat panelen, een klassiek design dat weer helemaal van deze tijd is. In SPC uitvoering kunnen deze vloeren zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Met een extra dikke slijtlaag kunnen ze zelfs voor intensief commercieel gebruik ingezet worden.

Vinyluxe Supreme

De Vinyluxe Supreme vloeren zijn extra lange panelen in prachtige houttinten met een synchronised embossed oppervlak. Met een extra dikke slijtlaag kunnen ze zelfs voor intensief commercieel gebruik ingezet worden.

Wat is SPC

SPC staat voor Stone Polymer Composite en is een composiet van PVC en calcium carbonaat. Het is een rigide, massieve plaat, die stootvast, stabiel en sterk is. Voor de verwerking betekent het dat egalisatie van de ondergrond vaak niet nodig is, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Het materiaal kan met een stanleymes op maat worden gesneden. Een SPC plaat werkt minder waardoor grotere oppervlakken zonder dilatatievoeg gelegd kunnen worden (maximaal 400m2). Omdat de tegels volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

Aanvullende informatie


Brochure

Vinyluxe


DOP

Vinyluxe

Laden
Laden