Villeroy & Boch laminaat vloeren

Stijlvolle kwaliteit

Villeroy & Boch vloeren zetten de standaard voor innovatief design en topkwaliteit. Geïnspireerd door de natuur, staan deze vloeren garant voor een tijdloos design.

Heritage

Actueel maar toch ook klassiek, dat zijn deze moderne visgraat vloeren. Geef je interieur een subtiele hint van Art déco en Art nouveau! Op basis van 8mm HDF.

Country

Country is een robuuste vloer van maar liefst 12mm dik. De slijtvaste panelen met een rustieke uitstraling zijn, ook wat betreft loopgeluid, niet van echt hout te onderscheiden.

Contemporary

De prachtige oppervlakken van deze panelen zorgen voor een exclusieve sfeer en een smaakvol interieur. Op basis van 10mm HDF.

Cosmopolitan

Cosmopolitan overtuigt door zijn mix van elegantie en robuustheid, en legt de nadruk op het karakter van uw interieur. Op basis van 8mm HDF.

Een Villeroy en Boch vloer leggen

Door de dikke stabiele plank zijn Villeroy & Boch laminaatvloeren gemakkelijk te leggen met een solide verbinding. Bovendien hebben ze een Fall-down verbinding waardoor je de kopse kant van elk paneel makkelijk in het vorige paneel kan laten “vallen”. Voor de afwerking van Villeroy & Boch vloeren zijn er bijpassende luxe hoge plinten.

Bekijk Villeroy & Boch flooring

Villeroy & Boch Heritage

De heritage serie van Villeroy & Boch omvat zeer actuele en toch klassiek ogende visgraatvloeren. Heritage panelen, die in een hoek van 90° worden gelegd, geven de sfeer een subtiele hint van Art déco en Art Nouveau. Het leggen van een visgraatvloer gaat net even anders als een traditionele laminaatvloer, in deze video zie je hoe het wordt gedaan.

Bekijk Villeroy & Boch Heritage

Aanvullende informatie


Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Laden
Laden