Nieuws

 • Zo geniet u van optimaal geluidscomfort in huis 2-1-2022

  Zo geniet u van optimaal geluidscomfort in huis

  Wordt u soms ook wel eens gek van klinkende hakschoenen op kantoor of galmende stemmen bij u in huis? Een optimale akoestische aankleding van de ruimte is dé oplossing. HDM legt u graag uit waar u op moet letten om die vervelende galm te vermijden.

  Lees meer
 • Media release Aqua-Step and Team DSM 8-12-2021

  TEAM DSM AND AQUA-STEP TEAM UP WITH JOINT AMBITIONS, PASSION AND VISION

  Team DSM and Aqua-Step are proud to announce their long term partnership. The partnership accelerates Aqua-Step’s international growth ambitions and emphasizes their vision on teamwork.

  Read more
 • 7 voordelen van laminaat 13-10-2021

  7 voordelen van laminaat

  In de markt zijn heel wat verschillende vloeren terug te vinden. Denk maar aan houten vloeren, PVC vloeren, tegel vloer of laminaat. De keuze hiertussen is niet altijd even gemakkelijk want zowel de kwaliteit, de prijs als de look spelen een belangrijke rol. Elk vloertype heeft z'n voor- en nadelen en die weeg je best tegen elkaar af. In dit geval is laminaat een ideale keuze. Hieronder leest u de voordelen van een laminaat vloer.

  Lees meer
 • Maak uw eigen schuifdeurwand 10-8-2021

  Maak uw eigen schuifdeurwand

  Met HDM Avanti wand- en plafondpanelen kan u meer dan enkel uw wand of plafond bekleden. In deze blogpost gaan we wat creatiever te werk en maken we een schuifdeurwand die we afwerken met Avanti panelen. De schuifdeurwand komt op zolder, onder de schuine dakrand. Deze verloren ruimte kunnen we zo mooi afwerken en benutten als opslagruimte.

  Lees meer
 • Douchewand monteren met SPC Aqua-Step panelen 25-6-2021

  Douchewand monteren met SPC Aqua-Step XL panelen of Aqua Click Tiles

  Bent u bezig met het bouwen of verbouwen van uw badkamer en bent u fan van een inloopdouche? Dan is een watervaste muur een must. Wij bieden het ideale doe-het-zelf materiaal: Aqua-Step SPC wandproducten Aqua Click Tiles of Aqua-Step XL panelen. Dankzij de gemakkelijke verwerking kunt u er zelf mee aan de slag en door hun geringe dikte zijn ze zelfs geschikt om over een bestaande wand heen te monteren.

  Lees meer
 • Nieuwe gevelbekleding plaatsen doet u zo! 24-6-2021

  Nieuwe gevelbekleding plaatsen doet u zo!

  U heeft uwe favoriete gevelbekleding klaar liggen voor montage, maar hoe begint u daar nu precies aan? Er zijn namelijk belangrijke zaken die u in acht moet houden. Wij helpen u graag stap voor stap op weg.

  Lees meer
 • Dit is de beste vloer voor honden en katten 15-6-2021

  Dit is de beste vloer voor honden en katten

  Uw trouwe viervoeter rent maar al te graag doorheen het huis en uw geliefde kat springt ongetwijfeld met plezier van de vloer op de kast en omgekeerd, om nog maar te zwijgen over die natte poten. Een vloer die tegen een stootje kan, is daarom zeker aangeraden. Wij sommen graag enkele vloeren op die huisdierproof zijn én een stijlvolle uitstraling hebben.

  Lees meer
 • Daarom geeft een visgraatvloer een uniek design 16-3-2021

  Daarom geeft een visgraatvloer uw interieur een uniek design

  De vloer van uw slaapkamer is dringend toe aan vernieuwing, u bent de ondergrond van uw woonkamer na al die jaren beu of u wil de eetkamer in een uniek design steken. Kortom, de vloer van uw woning mag in een nieuw en bijzonder jasje. Visgraatlaminaat past volledig in dat plaatje!

  Lees meer
 • 8 redenen waarom u moet kiezen voor SPC 8-3-2021

  8 redenen waarom u moet kiezen voor een SPC vloer of wand

  SPC is een samenstelling van kalksteen en PVC, vaak met een vinyloppervlak. Enkele voordelen van SPC zijn onder meer de kosteneffectiviteit en waterdichtheid. Wij geven u graag 8 praktische redenen waarom SPC steeds populairder wordt voor zowel commerciële als residentiële projecten.

  Lees meer
 • Zo onderhoudt u uw houten vloer 8-3-2021

  Zo onderhoudt u uw houten vloer

  Een houten vloer kan u op verschillende manieren afwerken. Zo kan u kiezen voor een afwerking met boenwas, vernis of hardwaxolie. Iedere afwerking vraagt specifiek onderhoud. De eikenhouten parketvloeren (lamelparket) van HDM – Character Floor – zijn onbehandeld, gelakt of afgewerkt met hardwaxolie verkrijgbaar. Een onbehandelde vloer zal u moeten behandelen voor u hem in gebruik neemt. Hoe u dat zelf kan doen leest u hier.

  Lees meer
 • Montage van outdoor PVC panelen 25-1-2021

  Montage van outdoor PVC plafondpanelen

  In deze blog bekijken we de montage van Outdoor Carportpanelen. Deze PVC panelen gebruikt men buiten voor het bekleden van plafonds en wanden in carports, terrasoverkappingen, serres, veranda’s, garages, afdaken, etc. Wij leggen u graag uit hoe u hiermee aan de slag gaat!

  Lees meer
 • Van ondervloer tot afwerking: zo pakt u het aan 21-1-2021

  Van ondervloer tot afwerking: zo pakt u het aan

  U heeft de nieuwe vloer voor in uw slaapkamer, keuken of badkamer gekozen en bent klaar om aan de slag te gaan. Wacht! Heeft u ook al gedacht aan de afwerking? Beschikt u al over een ondervloer? Bij het leggen van een nieuwe vloer komen heel wat verschillende zaken kijken. Wij helpen u graag op weg!

  Lees meer
 • Hoe kies ik de juiste ondervloer? 1-12-2020

  Hoe kies ik de juiste ondervloer?

  Wanneer u een nieuwe vloer hebt aangekocht, checkt u ook best even of dat u een ondervloer nodig hebt. Geen idee welke? Wij leggen het u graag grondig uit.

  Lees meer
 • Maak uw eigen voorzetwand met MDF panelen 6-11-2020

  Maak uw eigen voorzetwand met MDF panelen

  Wilt u zelf een voorzetwand met MFD panelen installeren om bekabeling weg te werken of spotjes in te bouwen? Ontdek het montageproces in onze blog!

  Lees meer
 • Dilemma: parket zwevend of verlijmd plaatsen? 6-10-2020

  Dilemma: parket zwevend of verlijmd plaatsen?

  Legt u parket panelen zwevend of verlijmd? Beide opties hebben voor- en nadelen. Wij sommen ze voor u op zodat u de beste keuze kan maken. Lees snel onze blog!

  Lees meer
 • Zelf laminaat leggen? Volg ons 10 stappenplan. 4-9-2020

  Zelf laminaat leggen? Volg ons 10 stappenplan.

  Gaat u voor het eerst zelf aan de slag om laminaat te leggen? Dan kunt u maar beter voorbereid zijn. Lees hier het volledig stappenplan door en leg zelf laminaat in no time!

  Lees meer
 • Plafond verlagen in 5 stappen 10-8-2020

  Plafond verlagen in 5 stappen

  Een verlaagd plafond maken, is een goede manier om een betonnen ondergrond en eventuele draagbalken mooi weg te werken. Door het bouwen van een lattenwerk waarop MDF of gipsplaten worden aangebracht, verbergt u bovendien elektriciteitsdraden en andere leidingen. Met deze 5 stappen kan u deze klus zelfs volledig zelf aanpakken! 

  Lees meer
 • Ventileren in de badkamer, hoe pak ik dat aan? 26-5-2020

  Ventileren in de badkamer, hoe pak ik dat aan?

  In de badkamer komt veel vocht vrij tijdens het douchen en baden. Bij onvoldoende ventilatie blijft dit vocht hangen en slaat dit neer op allerlei oppervlakken, inclusief het plafond. Wanneer het oppervlak te lang vochtig blijft kan er schimmel ontstaan. Schimmel vreet zich in de toplaag van het product en is meestal niet meer te verwijderen. Maar hoe ga ik schimmel tegen en zorg ik voor een goede ventilatie in de badkamer? Wij helpen u.

  Lees meer
Laden
Laden