MDF wanden en plafonds

Kant-en-klare oplossingen

HDM heeft een groot assortiment MDF wand- en plafondpanelen. Voor iedere ruimte in huis in heel veel decors. Altijd volledig afgewerkte panelen die gemakkelijk te plaatsen zijn, zodat er geen schilder- of stucwerk meer nodig is.

Wand- en plafondpanelen


MDF wand- en plafondpanelen zijn ommanteld met duurzame, afwasbare decorfolie en makkelijk in het onderhoud. Ze verschillen in dikte van de basisplaat: 6mm voor een budgetproduct, zoals Pan O’quick 6, tot 12mm voor de professionele serie Avanti Pro 12. Montage is meestal met clips, om werking van de plaat mogelijk te maken, maar de Pan O’quick serie kan ook met nagels of nieten gemonteerd worden.

Er is een ruime keuze aan eigentijdse decors zodat u de stijl kan kiezen die bij uw interieur past. Voor de afwerking is er lijstwerk beschikbaar in dezelfde decors. Wand- en plafondpanelen kunnen overal geplaatst worden in huis, de meeste series ook in goed geventileerde badkamers of keukens. De panelen zijn geschikt voor LED inbouwverlichting.

Avanti

Avanti panelen zijn al vele jaren de meest populaire serie wand- en plafondpanelen. Op basis van 10mm MDF en de afmeting 130 x 16,7 cm zijn ze beschikbaar in vele decors. Ze hebben een vierzijdige tand- en groefverbinding en worden eenvoudig gemonteerd met clips.


Bekijk Avanti

Avanti Exclusive

Avanti Exclusive panelen zijn extra brede panelen (25cm) in twee lengtes: 130 en 260 cm. Zoals de naam al zegt, zijn ze beschikbaar in vele exclusieve decors. Tussen de panelen is een kleine V-groef. Met een vierzijdige tand- en groefverbinding worden ze eenvoudig gemonteerd met clips.

Bekijk Avanti Exclusive

Avanti Aqua

Avanti Aqua panelen zijn speciaal ontwikkeld voor het plafond in de badkamer. Ze hebben een kern van vochtwerend HDF en zowel de voor- als de achterkant is bekleed met een folie. Hierdoor zijn de Avanti Aqua panelen zeer goed bestand tegen vochtige condities.

Avanti Aqua voor de badkamer

Avanti Aqua panelen hebben een afmeting van 130 x 20,2 cm en een basis van 10mm vochtwerend HDF. De decors zijn speciaal geselecteerd voor de badkamer. Elk paneel past probleemloos in het vorige dankzij de vierzijdige tand- en groefverbinding. Ook deze panelen worden bevestigd met clips.

Bekijk Avanti Aqua

Avanti Pro 12

Avanti Pro 12 is het ideale paneel voor de professionele plaatser. Een robuust paneel met een basis van 12 mm MDF en een toplaag van Renolit Alkorcell folie, een sterk oppervlak dat zeer geschikt is voor vochtige ruimtes en gemakkelijk te onderhouden is. Avanti Pro panelen zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, inclusief badkamers en keukens.

 

Avanti Pro 12 zijn hoogwaardige, moderne panelen die een prachtig alternatief bieden voor gipsplaten en stucwerk. Beschikbaar in twee breedtes (29cm en 40cm) en twee lengtes (129cm en 260cm) is er altijd een geschikt paneel voor uw klus. Ze worden gemonteerd met de extra stevige clips.

Pan O'quick

Pan O’quick panelen hebben een speciale vierzijdige tand- en groefverbinding en laten zich supersnel monteren met nagels of nieten. Ze zijn beschikbaar in smallere en extra brede uitvoeringen voor het gemakkelijk bekleden van allerlei oppervlakken.


Bekijk Pan O'quick

Pan O'quick

Pan O'quick panelen hebben een handzaam formaat en zijn beschikbaar in 6mm en 8mm MDF.

Pan O'quick XL

Met de 8mm MDF panelen (51cm) van deze serie worden grote oppervlakken snel en mooi bekleed.

Pan O'quick XXL

Extra brede panelen (62cm) op basis van 10mm MDF voor het vrijwel naadloos bekleden van wanden en plafonds.

Pan O'quick XL plaatsen

Pan O’quick XL panelen zijn ideaal om bijvoorbeeld een lelijke, ongelijke wand af te werken. Voor de wand zijn er panelen van 260 cm, voor het plafond zijn er kortere panelen van 130 cm.

Bekijk Pan O'quick

MDF wand en plafond
MDF wand en plafond
MDF wand en plafond
Laden
Laden