Laminaatvloeren

Gemakkelijk en mooi

Laminaatvloeren zijn een ideale oplossing voor vele ruimtes in huis. Uitgevoerd in natuurlijke, niet van echt te onderscheiden, houttinten brengen ze sfeer en comfort. Ze zijn gemakkelijk (zelf) te leggen en door de ondoordringbare kunststof toplaag ook eenvoudig schoon te houden.

Heel veel keus

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende decors en uitvoeringen. Ze verschillen in dikte van de plaat: 6mm voor een budgetvloer, zoals de Dsire 6 , tot 12mm voor een bijzondere Villeroy & Boch laminaatvloer. Een dikkere plaat is stabieler en geeft een mooier, dieper loopgeluid zoals een houten vloer. Ze zijn allemaal gemakkelijk zwevend te leggen met een klikverbinding.

De houtdecors zijn uitgevoerd met een voelbare houtstructuur, een matte glans of bij de luxere laminaatvloeren met een gesynchroniseerde “embossed” houtnerf. Bij de laatste loopt de indruk van de houtnerf op het oppervlak met het decor van de houtstructuur daaronder, wat de vloer een realistisch diepte effect geeft. Het oppervlak van alle laminaatvloeren is slijt- en krasvast.

Dsire

Dsire is een populaire serie laminaatvloeren in natuurlijke houtdecors. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 6, 7 en 8 mm, vlak of met een V groef over de lange zijde. De hout decors hebben een mat oppervlak of een voelbare houtstructuur. Voor een feilloze afwerking zijn er plinten in dezelfde decors.


Bekijk DSire laminaatvloeren

Het leggen van een Dsire laminaatvloer

DSire laminaatvloeren worden gemakkelijk gelegd met de klikverbinding aan de lange zijden. DSire 7mm en 8mm vloeren hebben aan de kopse zijden een Fall Down verbinding voor een snelle, solide montage. Voor een mooie afwerking zijn er bijpassende hoge plinten en plakplinten beschikbaar.

Bekijk Dsire laminaatvloeren

Homebrand

Kwaliteit en stijl, dat brengen de Homebrand laminaatvloeren. De warme houtdecors hebben een gesynchroniseerd "embossed" oppervlak, het reliëf in het oppervlak loopt mee met de houtnerf op de plank. Dit zorgt voor een authentiek 'look en feel' van de vloer.


Bekijk Homebrand laminaatvloeren

Homebrand en Homebrand XL

Homebrand panelen hebben een vlakke, naadloze overgang of een V-groef aan de lange zijde van elk paneel (V2). Voor een vlotte installatie zijn alle panelen voorzien van een klik systeem met aan de kopse kanten het Fall Down systeem. Dit systeem laat een snelle montage toe doordat je de kopse kant van elk paneel makkelijk in het vorige paneel kan laten “vallen”. Voor de afwerking van Homebrand vloeren zijn er bijpassende hoge plinten en plakplinten beschikbaar.

Homebrand XL
 zijn extra brede panelen. Deze laminaatvloer is uitgerust met een V-groef aan de 4 zijden van het paneel. Door de gesynchroniseerde embossed houtnerf garandeert deze vloer de look van een brede houten planken vloer. Voor een snelle en eenvoudige installatie is ook de Homebrand XL serie uitgerust met het Fall Down Systeem.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch vloeren zetten de standaard voor innovatief design en topkwaliteit. Geïnspireerd door de natuur, staan deze vloeren garant voor een tijdloos design.


Bekijk Villeroy & Boch vloeren

Heritage

Actueel maar toch ook klassiek, dat zijn deze moderne visgraat vloeren. Geef je interieur een subtiele hint van Art déco en Art nouveau! Op basis van 8mm HDF.

Country

Country is een robuuste vloer van maar liefst 12mm dik. De slijtvaste panelen met een rustieke uitstraling zijn, ook wat betreft loopgeluid, niet van echt hout te onderscheiden.

Contemporary

De prachtige oppervlakken van deze panelen zorgen voor een exclusieve sfeer en een smaakvol interieur. Op basis van 10mm HDF.

Cosmopolitan

Cosmopolitan overtuigt door zijn mix van elegantie en robuustheid, en legt de nadruk op het karakter van uw interieur. Op basis van 8mm HDF.

Een Villeroy en Boch vloer leggen

Door de dikke stabiele plank zijn Villeroy & Boch laminaatvloeren gemakkelijk te leggen met een solide verbinding. Bovendien hebben ze een Fall-down verbinding waardoor je de kopse kant van elk paneel makkelijk in het vorige paneel kan laten “vallen”. Voor de afwerking van Villeroy & Boch vloeren zijn er bijpassende luxe hoge plinten.

Bekijk Villeroy & Boch flooring

Villeroy & Boch Heritage

De heritage serie van Villeroy & Boch omvat zeer actuele en toch klassiek ogende visgraatvloeren. Heritage panelen, die in een hoek van 90° worden gelegd, geven de sfeer een subtiele hint van Art déco en Art Nouveau. Het leggen van een visgraatvloer gaat net even anders als een traditionele laminaatvloer, in deze video zie je hoe het wordt gedaan.

Bekijk Villeroy & Boch Heritage

Laden
Laden