Kunststof wanden en plafonds

Ideaal voor alle toepassingen

HDM heeft watervaste tegels en platen op basis van PVC en SPC vinyl. Kenmerk van deze producten is dat ze volledig waterdicht zijn, gemakkelijk te plaatsen, hygiënisch én eenvoudig in het onderhoud.

Voor wand, plafond én vloer


Watervaste wand- en plafondpanelen en tegels zijn ideaal voor alle ruimtes in huis inclusief de badkamer. HDM heeft producten op basis van SPC vinyl Aqua Click Tiles en Aqua Step XL die geschikt zijn voor zowel de wand als de vloer. Gemakkelijk te plaatsen, zelfs over bestaande tegels heen, zijn ze ideaal voor renovaties.


Waterproof PVC wand- en plafondpanelen zijn geschikt voor wanden en plafonds in vochtige ruimtes in huis. Deze producten hebben een holle PVC basis en zijn gemakkelijk te verwerken en te installeren. Het PVC Carport paneel kan ook buiten onder een overkapping gebruikt worden.

Nieuw! Aqua Click Tiles

Renoveren was nog nooit zo makkelijk! Door de geringe dikte zijn Aqua Click Tiles ideaal bij renovaties, waar ze in vaak over een bestaande vloer of wand geplaatst kunnen worden. De verzegelde high-tech vinyl toplaag is elastisch en robuust, een uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken.


Bekijk Aqua Click Tiles

Wat is SPC

SPC staat voor Stone Polymer Composite. Het is een rigide, massieve plaat, die stootvast, stabiel en sterk is. Voor de verwerking betekent het dat egalisatie van de ondergrond vaak niet nodig is, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Het materiaal kan met een stanleymes op maat worden gesneden. Omdat de tegels volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

Aqua Click Tiles

Door de klikverbinding zijn Aqua Click Tiles op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond. In de douche adviseren wij het gebruik van een douchebak.  Aan de wand kunnen de tegels verlijmd worden op verschillende ondergronden, zelfs over bestaand tegelwerk. De tegels kunnen met een stanleymes op maat gesneden worden. En zo is de vloer of wand in een mum van tijd stof- en geluidsvrij geplaatst!

Bekijk Aqua Click Tiles

Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings

Aqua Step XL

Aqua-Step XL zijn grote SPC platen die geschikt zijn voor zowel vloeren als wanden. De platen hebben een klikverbinding aan de lange zijde en zijn recht afgezaagd aan de korte zijde. De platen worden verlijmd aan de ondergrond. Dankzij het grote formaat worden oppervlakken snel en vrijwel naadloos afgewerkt. Ze zijn bestand tegen water en daarom ideaal voor alle omstandigheden.


Bekijk Aqua Step XL

Ideaal voor badkamer en andere vochtige ruimtes

Aqua-Step XL is volledig watervast en daarom ideaal voor het bouwen of renoveren van inloopdouches, badkamers, keukens of kelders. De panelen hebben een vlakke verbinding waardoor de wand of vloer uit één vlak lijkt te zijn. De klikverbinding zorgt ervoor dat er geen vocht door de naden kan komen.

 


De panelen kunnen rechtstreeks op een vlakke muur of op een raamwerk gemonteerd worden met lijm of nieten. Op de vloer wordt Aqua-Step XL volvlaks verlijmd op de ondergrond. Door de PVC kern reduceert Aqua-Step XL contact- en loopgeluid, bovendien voelen de panelen warm en comfortabel aan.

Waterproof panelen

Waterproof PVC wand- en plafondpanelen zijn volledig watervast en daarom geschikt voor de wanden en plafonds van vochtige ruimtes in huis.


Bekijk Waterproof

Kunststof panelen voor wand en plafond

Waterproof panelen zijn gemakkelijk op maat te zagen en kunnen direct op een vlak oppervlak worden aangebracht met lijm, nagels of nieten. Ze zijn beschikbaar in de diverse lengtes en breedtes met U-groef of V-groef. Ze hebben een tand- en groefverbinding aan de lange zijden, voor het verbinden aan de kopse zijden is een verbindingsprofiel beschikbaar. Voor de montage en afwerking zijn er diverse profielen.

 

Voor de afwerking van wanden en plafonds buiten heeft HDM Carport panelen ontwikkeld. Uitgevoerd in PVC zijn deze panelen waterproof en weerbestendig. Ze zijn geschikt voor vele toepassingen binnen en buiten, zoals een carport maar ook een terras overkapping of een afdak.


Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Waterproof walls and ceilings
Laden
Laden