Houten vloeren

Vol karakter

Een eikenhouten vloer is een natuurproduct, robuust en vol karakter. Character floor leeft en brengt sfeer in huis. Deze houten vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen: een basis van twee lagen populieren/berkenhout met daarop 4 mm eiken. Door deze opbouw is de plank stabieler en werkt hij minder.

Rustiek eiken lamelparket

De Character vloeren hebben een toplaag van rustiek eiken. Deze kwaliteit is herkenbaar door de aanwezigheid van knoesten en enig kleurverschil voor een levendige, karaktervolle vloer. Het oppervlak is kant-en-klaar afgewerkt met olie of lak in diverse kleuren daarom hoeft de vloer na het leggen niet meer behandeld te worden. Onbehandeld eiken is ook beschikbaar, in dit geval kunt u de vloer zelf in de gewenste kleur afwerken.


De Character Floor lamellen hebben een V-groef aan de lange zijden. De vloer wordt bij voorkeur zwevend gelegd door de planken te verlijmen in de tand- en groefverbinding. Voor het beperken van het loopgeluid wordt het gebruik van een geluiddempende ondervloer aanbevolen. Lamelparket kan op vloerverwarming worden gelegd mits deze op maximaal 27°C wordt ingesteld en dag en nacht dezelfde temperatuur heeft.

Premium - Mat geolied

TDe Character floor Premium is afgewerkt met een olie met een matte glans.

Elite - Extra mat geolied

De Character floor Elite is afgewerkt met een speciale olie met een extra matte glans.

Lacquered - Mat gelakt

De Character floor Lacquered is gelakt en heeft een matte uitstraling.

Aanvullende informatie


Laden
Laden