Avanti wand en plafondpanelen

Voor iedere smaak en toepassing

De Avanti panelen zijn al vele jaren de meest populaire serie MDF wand- en plafondpanelen. De panelen zijn kant-en-klaar afgewerkt zodat er geen schilder- of stucwerk meer nodig is. In vele decors, afmetingen en uitvoeringen zodat u altijd het juiste paneel voor uw klus kunt vinden.

Diverse series


Onder de naam Avanti vallen 4 series. De standaard Avanti en Avanti exclusief hebben beide een basisplaat van 10mm MDF en zijn in heel veel decors beschikbaar. Ze kunnen overal geplaatst worden in huis, ook in goed geventileerde badkamers of keukens. Avanti panelen worden gemonteerd met clips.De Avanti Aqua en Avanti Pro 12 series zijn bijzonder geschikt voor het plafond van de badkamer en de professionele verwerker. Avanti Aqua heeft een 10 mm vochtwerende HDF basisplaat die aan twee zijden is afgewerkt. Avanti Pro 12 heeft een 12 mm MDF basisplaat die is afgewerkt met Renolit Alkorcell folie.

Avanti

De standaard Avanti panelen hebben een basis van 10mm MDF met een afmeting 130 x 16,7 cm en zijn beschikbaar in vele decors. Ze hebben een vierzijdige tand- en groefverbinding en worden eenvoudig gemonteerd met clips.


Bekijk Avanti

Avanti Exclusive

Avanti Exclusive panelen zijn extra brede panelen (25cm) in twee lengtes: 130 en 260 cm. Zoals de naam al zegt, zijn ze beschikbaar in vele exclusieve decors. Tussen de panelen is een kleine V-groef. Met een vierzijdige tand- en groefverbinding worden ze eenvoudig gemonteerd met clips.

Bekijk Avanti Exclusive

Avanti Aqua

Avanti Aqua panelen zijn speciaal ontwikkeld voor het plafond in de badkamer. Ze hebben een kern van vochtwerend HDF en zowel de voor- als de achterkant is bekleed met een folie. Hierdoor zijn de Avanti Aqua panelen zeer goed bestand tegen vochtige condities.


Bekijk Avanti Aqua

Avanti Aqua voor de badkamer

Avanti Aqua panelen hebben een afmeting van 130 x 20,2 cm en een basis van 10mm vochtwerend HDF. De decors zijn speciaal geselecteerd voor de badkamer. Elk paneel past probleemloos in het vorige dankzij de vierzijdige tand- en groefverbinding. Ook deze panelen worden bevestigd met clips.

Bekijk Avanti Aqua

Avanti Pro 12

Avanti Pro 12 is het ideale paneel voor de professionele plaatser. Een robuust paneel met een basis van 12 mm MDF en een toplaag van Renolit Alkorcell folie, een sterk oppervlak dat zeer geschikt is voor vochtige ruimtes en gemakkelijk te onderhouden is. Avanti Pro panelen zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, inclusief badkamers en keukens.

 

Avanti Pro 12 zijn hoogwaardige, moderne panelen die een prachtig alternatief bieden voor gipsplaten en stucwerk. Beschikbaar in twee breedtes (29cm en 40cm) en twee lengtes (129cm en 260cm) is er altijd een geschikt paneel voor uw klus. Ze worden gemonteerd met de extra stevige clips.

Avanti
Avanti
Avanti
Laden
Laden