Aqua Click Tiles

Geschikt voor iedere ruimte

Aqua Click Tiles zijn geschikt voor zowel de wand als de vloer en gemakkelijk te plaatsen. Ze zijn volledig waterdicht zijn, geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in het onderhoud.

Ideaal voor renovaties

Renoveren was nog nooit zo makkelijk! Door de geringe dikte zijn Aqua Click Tiles ideaal bij renovaties, waar ze in vaak over een bestaande vloer of wand geplaatst kunnen worden. De verzegelde high-tech vinyl toplaag is elastisch en robuust, een uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken.

Bekijk Aqua Click Tiles

Aqua Click Tiles

Door de klikverbinding zijn Aqua Click Tiles op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond. In de douche adviseren wij het gebruik van een douchebak.  Aan de wand kunnen de tegels verlijmd worden op verschillende ondergronden, zelfs over bestaand tegelwerk. De tegels kunnen met een stanleymes op maat gesneden worden. En zo is de vloer of wand in een mum van tijd stof- en geluidsvrij geplaatst!

Go to catalog

Aqua Click Tiles
Aqua Click Tiles
 Aqua Click Tiles
 Aqua Click Tiles

Wat is SPC?

SPC staat voor Stone Polymer Composite. Het is een rigide, massieve plaat, die stootvast, stabiel en sterk is. Voor de verwerking betekent het dat egalisatie van de ondergrond vaak niet nodig is, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Het materiaal kan met een stanleymes op maat worden gesneden. Omdat de tegels volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

Aanvullende informatie

Laden
Laden