WERKEN BIJ HDM

HDM ontwikkelt en distribueert decoratieve hout, PVC en SPC producten voor doe-het-zelvers en de professionele markt en is reeds jaren een toonaangevende naam. Het leveringsprogramma omvat een breed assortiment wand- en plafondpanelen, laminaat- en parketvloeren, kunststof (SPC) tegels, panelen en vloeren, en toebehoren. Centraal bij HDM staan de voortdurende innovatie, de hoogste kwaliteitsnormen en deskundig advies. Eenvoudige installatie en betaalbaarheid gelden verder als belangrijke uitgangspunten.

HDM NV opererend vanuit Peer België, bedient met name de West-Europese markt met een steeds verder uitbreidende cliënteel in o.a. de Benelux, Verenigd Koninkrijk, etc. Kenmerkend voor het bedrijf zijn naast de hoge mate van professionaliteit en betrokkenheid bij de markt en haar klanten, vooral ook de informele, no-nonsense cultuur en prettige werksfeer.

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Projectleider HDM wonen


Is er geen openstaande vacature voor jouw profiel? Spontaan solliciteren mag natuurlijk altijd. Contacteer onsen wie weet kan je onze organisatie toch nog verrijken.

Wil je graag meer te weten komen over HDM? Bekijk dan snel onze over HDM pagina.