Hoogglans laminaat

HDM heeft een uniek aanbod hoogglans laminaat. Door hun moderne uitstraling brengen deze vloeren een unieke stijl in uw woning. Al ons hoogglans laminaat is uitgerust met het prachtige hoogglans Elesgo® oppervlak. Deze toplaag is anti-statisch, slijt- en krasvast. Daarom geven we hier maar liefst 10 jaar garantie op. Onze hoogglans laminaat vloeren zijn er in 2 uitvoeringen: Glamour life en Brilliant Life.

Glamour life hoogglans laminaat

Glamour life hoogglans laminaat is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Deze 9 hoogglans decors zijn effen en bevatten geen houttekening.

Al ons hoogglans laminaat is uitgerust met het Elesgo® oppervlak. Deze slijt- en krasvaste toplaag zorgt voor een gebruikersklasse W21-W31. Dit betekend dat het laminaat geschikt is voor intensief huishoudelijke en licht commercieel gebruik.

De planken van Glamour Life laminaat meten 1294 x 185 x 8 mm. Glamour Life hoogglans vloeren hebben een lichte afronding aan de lange kant van de planken. In combinatie met de naadloze kopse verbindingen lijken de planken dan net zo lang als de ruimte, wat een bijzonder effect oplevert.

Over Elesgo

Elesgo® is een wereldwijd gepatenteerd systeem voor de productie van hoogwaardig laminaat. Deze oppervlaktetechnologie wijkt af van alle overige technologieën in de markt. Tijdens het high-tech fabricageproces hardt het laminaatmateriaal van binnenuit, net als in een microgolfoven. De vloer krijgt zo een extreem duurzaam oppervlak. Kleine veranderingen in het proces en de receptuur zorgen voor een toplaag met passende eigenschappen voor een groot aantal toepassingen.

Elesgo® laminaten hebben een 100% gesloten oppervlak. Daardoor is de toplaag volledig watervast en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is bovendien flexibel tot radius 1, zeer krasbestendig, antistatisch en buitengewoon slijtvast. Daardoor is het geschikt voor vele toepassingen. De decors zijn leverbaar in allerlei afwerkingen: van supermat tot hoogglans, met of zonder structuur.

Het Elesgo® oppervlak wordt volgens een gecontroleerd en milieuvriendelijk proces tot stand gebracht, zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Brilliant life hoogglans laminaat

Brilliant life hoogglans laminaat is verkrijgbaar in 2 kleuren, wit en zwart. Ook deze hoogglans laminaat is uitgerust met de kras- en slijtvaste Elesgo® toplaag.

Het unieke aan deze laminaatvloer is enerzijds het formaat van de planken en anderzijds de extra V-groef in het midden van de plank. Hierdoor krijgt het laminaat de look van een tegelvloer. De planken zijn maar liefst 32 cm breed en 129,4 cm lang. Door de V-groef in het midden is het resultaat het uitzicht van een rechthoekige tegel van 64 x 32 cm in een prachtig hoogglans wit of zwart decor.

Montage

De montage van dit hoogglans laminaat is identiek aan die van ander laminaat. Dit kan je terugvinden in onze eerdere blogpost over het leggen van laminaat. In onderstaande video kan je ook nog eens terugbekijken hoe Rogger van Dobbit TV een hoogglans laminaatvloer plaatst in een bureauruimte.

 

 

Vragen?

Zit je na het lezen van dit artikel toch nog met vragen over ons hoogglans laminaat? Contacteer ons dan gerust.

dealerlocator

Op zoek naar een dealer bij u in de buurt?

Vind hem hiernaast!

of bestel online

Liever snel online shoppen?

Check hieronder onze premium online dealers!