Heeft u vragen? Bel ons +32 11 61 01 30


HDM | Leverancier van vloeren, panelen en outdoorproducten.

HDM is fabrikant en distributeur van een breed assortiment wand- en plafondpanelen, laminaatvloeren, houten vloeren, outdoor gevelbekleding, timmerpanelen en nog veel meer. U vindt HDM producten o.a. in bouwmarkten en speciaalzaken in Nederland, België en Frankrijk. Sinds 1959 ontwikkelt HDM deze decoratieve houtproducten voor de professionele- en de doe-het-zelf markt.
In de ontwikkeling van onze producten staan innovatie en hoge kwaliteitseisen centraal. Daarnaast voorzien we in een eenvoudige verwerking, een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en een breed productassortiment. De meeste producten vinden hun weg naar de consument via retailkanalen, variërend van DHZ-bouwmarkten tot gespecialiseerde woonwinkelketens en onafhankelijke winkelbedrijven.
Wall and ceiling panels

Wand- en plafondpanelen

Wanden en plafonds zijn de basis van een sfeervol interieur. Met HDM wand- en plafondpanelen plaatst u heel eenvoudig een perfect afgewerkt wand of plafond. Ze zijn ommanteld met duurzame en afwasbare decorfolie en zijn dus gemakkelijk te onderhouden. Voor de juiste afwerking van uw wand of plafond is bijpassend lijstwerk beschikbaar. 
Voor de badkamer en keuken zijn speciaal de PVC waterproof panelen en de Avanti Aqua ontwikkeld. Deze panelen zijn waterbestendig en bieden een prachtig alternatief voor tegel- en stucwerken.

Vloeren

Vloeren zorgen voor sfeer in huis. HDM biedt een breed assortiment laminaat-, houten-, PVC-, en LVT-vloeren.
De laminaatvloeren zijn uitgevoerd met natuurlijke, niet van echt te onderscheiden houttinten.
Een eikenhouten vloer van Character Floor is een natuurproduct, robuust en vol karakter. Alle houten vloeren zijn kant-en-klaar afgewerkt in diverse kleuren olie of zijn naar keuze ook onbehandeld beschikbaar, zodat u de vloer zelf in de gewenste kleur kan afwerken.
De PVC- en LVT-vloeren zijn een perfecte oplossing in het toilet, de keuken of badkamer vanwege de vochtdichtheid.


Outdoor

Het Outdoorassortiment van HDM bestaat onder meer uit weerbestendige kunststof gevelbekleding, kunststof boeidelen, PVC carportpanelen en een innovatief dakgoot- en regenpijpsysteem.
Met Outdoor gevelbekleding geeft u de gevel van uw huis of tuinhuis de uitstraling die u wenst. De duurzame en milieuvriendelijke kunststof boeidelen zijn te gebruiken voor een breed scala aan buitentoepassingen. Voor de afwerking van wand en plafonds buiten, is het Carport paneel ontwikkeld. Tot slot biedt het sterke, lichte PVC dakgoot- en regenpijpsysteem een klassieke uitstraling aan uw huis of tuinhuis.

Laden
Laden